Olie & gas

De locaties en de omstandigheden waarbinnen olie & gas installaties moeten functioneren kent vele varianten; off-shore, sub sea, land based, maar altijd worden er hoge eisen gesteld aan de onderdelen die ingezet worden. Een betrouwbaar, compact product met accurate bediening en een hoog aantal schakel-cycli is onontbeerlijk. Storingen en defecten is het laatste wat men wil want open-dicht is niet altijd eenvoudig onder extreme omstandigheden.

Het op de juiste wijze inzetten van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten draagt bij aan een beter functioneren van het geheel en bespaart op onderhoudskosten. De ruimtebesparende producten van onze kwaliteitsfabrikanten zijn niet alleen duurzaam maar ook nog bijzonder onderhoudsvriendelijk. Met onze uitgebreide know-how op dit gebied kunnen we u altijd de beste oplossingen aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact opnemen met AVS Olie & Gas

Heeft u vragen of wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact op. De velden gemarkeerd met een * zijn vereist.

Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Contactpersoon*

Wie is de contactpersoon?
Emailadres*

Wat is je Emailadres?
Telefoonnummer*

Wat is het telefoonnummer?
Bericht

Invalid Input
Ongeldige invoerwh fyb